Styrelsen 2015


[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidofält” orientation=”left” area=”et_pb_widget_area_3″ background_layout=”light” remove_border=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Styrelsen 2015

Jocke-1

Joakim Hultman

Styrelseordförande

”Jag byggde min första modell vid sex års ålder på köksbordet hemma hos farmor och farfar. Det var en Ju 87 Stuka, i skala 1/144 från Revell. Inte en del satt rakt, och cockpithuven blev helt täckt av lim. Jag har kvar den än idag.

Numera bygger jag det mesta, nästan uteslutande skala 1/72, med en viss tonvikt på pansarfordon. Mitt modellbygge har utvecklats enormt sedan jag 2004 blev medlem i IPMS, där jag fått många vänner och minnen för livet. Det är just de sociala aktiviteterna kring modellbyggandet som gör föreningen så givande, och det är något jag hoppas att vi i styrelsen kommer att fortsätta främja och utveckla.”

Hans Fehrnström-2

Hans Fehrnström

Vice ordförande

Har nästan alltid byggt olika modeller, även sysslat modelljärnväg, och båtmodeller i trä. Några korta uppehåll har det väl varit. En bakgrund i Flygvapnet som robotstridsledare och underrättelseofficer i reserven för väldigt många år sen. Är mest intresserad av att bygga diorama och samlingar med anknytning till Flygvapnet.

08 Open

Johan Hugogård

Sekreterare

Kai-Mikael Jää-Aro

Kai-Mikael Jää-Aro

Kassör
Det gick fortare att bygga modeller när jag var yngre… Det blev dock ett abrupt stopp på byggandet när jag började gymnasiet och programmering kom att uppta min lediga tid – och sen också min arbetstid, men långt senare hittade en nyfiken son en obyggd modell som jag sparat (Airfix Ju 52/3m) och insisterade på att vi skulle sätta ihop den. Vi gjorde så och det kändes bra, så sen dess har jag haft ett större eller mindre antal modeller under bygge (även om inte så många blir klara så ofta).

mdbw-1

Mikael de Bourg Wetterlund

Ledamot

Jag började bygga modeller som 6-åring och har fortsatt sedan dess, med ett uppehåll under större delen av 80-talet. Jag bygger mest bilar och pansarfordon, men har genom åren byggt allt från grodmän till månlandare. Jag tycker att modellbygge är en avkopplande hobby som dessutom är väldigt lärorik och genom IPMS har jag fått många trevliga, nya bekantskaper.

Du kan kontakta styrelsen på e-post: styrelsen@ipmsstockholm.se

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]